Indeling vakantiewoning

In de ecologische tuin staat Het Theehuis. Deze ruime en geriefelijke vakantiewoning was vroeger de theeschenkerij van Moe’s tuin, vandaar de naam.

Met zijn 80 vierkante meter is deze woning geschikt voor maximaal vier volwassenen, een kind tot tien jaar en een baby. De woning heeft twee grote slaapkamers (één ervan is een vide), een grote badkamer met inloopdouche, een geriefelijke keuken en een woonkamer met zithoek en tv. De gezellige zithoek heeft uitzicht op de tuin.

De keuken is voorzien van een koelkast met vriesvak, een vaatwasmachine, een (combi-) magnetron en een inductieplaat om op te koken. Beddengoed en handdoeken moet u zelf meenemen, maar zijn eventueel ook te huur.

In de woning is wifi aanwezig. Voor kinderen staan er een kinderstoel, een kinderbed en een campingbed en is speelgoed aanwezig.

Binnen wordt niet gerookt en mensen met een stofallergie kunnen er onbezorgd verblijven. Huisdieren worden niet toegelaten.

Buiten is een fraai terras met zitje, grenzend aan de ecologische tuin. De gehele vakantiewoning is voorzien van vloerverwarming.

Duurzame vakantiewoning

Het toilet wordt gespoeld met hemelwater. De zonnecollector op het dak levert warm water voor douche en keuken. De vloer wordt verwarmd met aardwarmte. Met dezelfde techniek blijft de woning in de zomer koel.

De woning wordt na elke gast grondig wordt gereinigd is coronaproof.