Bed & Breakfast

Welkom in onze bed & breakfast

Coronabestendig

De kamers hebben eigen sanitair en de huiskamer voor de gasten is ruim genoeg om de gepaste afstand te houden. Het ontbijt wordt in overleg met de gasten geserveerd. Bij dit alles houden wij ons aan de regelgeving van het RIVM geldig op dat moment.

De drie gastenkamers hebben een aparte ingang, los van het woongedeelte, en eigen sanitair. Optimale privacy dus. De kamers zijn voorzien van tv. De gastenkamers maken deel uit van een uniek vormgegeven woonhuis, voor een deel opgebouwd in de stijl van een traditionele Drentse boerderij. ’s Zomers wordt bij goed weer het ontbijt buiten geserveerd; ’s winters bij de speksteenkachel in de huiskamer voor de gasten. In huis is Wifi aanwezig. In de huiskamer is een magnetron en een koelkast aanwezig en er is gelegenheid koffie en thee te zetten.

 Gegevens over de kamersPrijs per nacht, exclusief toeristenbelasting
Kamer 1Tweepersoonskamer met twee éénpersoonsbedden. Mooie, ruime, eigen badkamer met douche en toilet€ 39,00 per persoon.
Als u alleen bent, geldt een toeslag van € 21,00.
Kamer 2Tweepersoonskamer met twee éénpersoonsbedden. Eigen badkamer en toilet€ 34,00 per persoon.
Als u alleen bent, geldt een toeslag van € 21,00
Kamer 3Tweepersoonskamer met een tweepersoonsbed. Kamer 3 wordt alleen verhuurd samen met kamer 2 aan groepen van 3 of 4 personen. Dan maken zij samen gebruik van de badkamer van kamer 2.€ 34,00 per persoon.
Als u alleen bent, geldt een toeslag van € 21,00

Stofallergie

De gastenkamers zijn zo ingericht dat ook mensen met stofallergie probleemloos kunnen overnachten. Een speciaal stofzuigsysteem houdt het huis zo goed als stofvrij. Om die reden zijn huisdieren niet welkom. De speksteenkachel in de huiskamer voor de gasten geeft heel weinig (fijn)stof af. In het hele huis is een centraal ventilatiesysteem aanwezig.